Monday, March 09, 2009

THE TRUTH


Πολύς λόγος γίνεται από εχθές για την απόφαση του Μπαράκ Ομπάμα να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη γείτονα και φίλη Τουρκία και να μην καταδεχθεί να περάσει από τα μέρη μας. Οι περισσότεροι το απέδωσαν στην εν γένει ανεπάρκεια του ΥΠΕΞ και στην τακτική της κ. Μπακογιάννη να χρησιμοποιεί την εξωτερική πολιτική για την προσωπική της προβολή.
Αυτά βέβαια είναι αηδίες και παραμύθια για αδαείς. Γνωστός μου ελληνοαμερικάνος, που ο βαφτισιμιός της ξαδέρφης του δουλεύει στην κουζίνα του Λευκού Οίκου, μου αποκάλυψε με κωδικοποιημένο μήνυμα μέσω facebook, που η αποκρυπτογράφησή του απαιτεί τέσσερα τουλάχιστον χρόνια μελέτης του Λιακόπουλου, την σκληρή αλήθεια:
Όταν αποφάσισε να πραγματοποιήσει το ταξίδι ο Ομπάμα, κάλεσε τον αντιπρόεδρό του και γνωστό φιλέλληνα Τζο Μπάιντεν. "Τζό" του είπε, "θα μου οργανώσεις το ταξίδι στην Ελλάδα;" Ο Τζο τον κοίταξε σκεφτικός. "Δεν ξέρω Πρόεδρε, έχω πληροφορίες ότι ο Τσίπρας θα οργανώσει διαδηλώσεις για να καταγγείλει το ρόλο μας στην κλιματική αλλαγή καθώς και την αστυνομική βία που υπάρχει στις νότιες πολιτείες μας". "Μα το Δία Τζον", είπε ο πρόεδρος, "γιατί να μου το κάνει αυτό ο cool Alexis; Δεν είπα πως θα αναθεωρήσουμε τη στάση μας για το πρωτόκολλο του Κιότο; Δεν υποσχέθηκα να κλείσω το Γκουαντάναμο;" "Ναι πρόεδρε, αλλά δεν αρκούν αυτά. Για να πειστούν όλες οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ τα δείγματα γραφής σου πρέπει να είναι πολλά". Ο Πρόεδρος κοντοστάθηκε. "Εντάξει Τζο. Αν είναι μόνο αυτό θα σφίξω τα δόντια και θα πάω" "Όμως Πρόεδρε υπάρχει και κάτι άλλο" "Τί Τζο", ρώτησε κάθιδρος ο Μπαράκ Χουσείν. "Η Αλέκα θα ξεσηκώσει τον κόσμο λέγοντας ότι είμαστε φονιάδες των λαών και θα καλέσει λαό, φοιτητές, εργάτες και συνδικάτα στο Σύνταγμα". "Είναι αδιόρθωτο αυτό το κορίτσι", είπε ο Πρόεδρος. "Αλλά παρόλα αυτά θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θα πάω". "Πρόεδρε", είπε ο πιστός αντιπρόεδρος κοιτώντας το πάτωμα. "Είναι και κάτι άλλο που πρέπει να ξέρεις". "Τι Τζο, πες μου" είπε ο Πρόεδρος με γουρλωμένα μάτια. "Ο Κώστας Καζάκος ετοιμάζει και σε σένα δίκη όπως και στον Κλίντον". " Μα Τζο έχει χρόνο; Δεν παίζει καθημερινά στη Βέρα στο Δεξί;" "Όχι Πρόεδρε" είπε ο Τζο. "Η Βέρα τελείωσε και φέτος κάνουν θραύση τα Μυστικά της Εδέμ". "Μα κανείς δε με ενημερώνει σωστά; Και θα γυρνώ καταδικασμένος από τον Αμυρά στη διεθνή κοινότητα; Όχι Τζο, δεν το αντέχω. Θα πάμε μόνο Τουρκία και ας είναι καλύτερο το τραγούδι του Σάκη".
Τότε μάλιστα άσπρισαν απότομα και τα μαλλιά του Ομπάμα, γεγονός που εντέχνως απέκρυψε στις γνωστές δηλώσεις ο κομμωτής του.

3 comments:

Μπάμπης Μαργαριτίδης said...

'Μπαρακ Χουσεϊν' ;
Νομιζω φιλε Αχιλλέα οτι ο ,"προεδρικων" καταβολων, αντιαμερικανισμος σου επαναστατησε και δε σε αφησε ουτε ενα φιλοαμερικανικο ή εστω ουδετερο κειμενο να ολοκληρωσεις

axilleas said...

Μπάμπη,ο νέος πρόεδρος όμως θεωρείται αμερικανόφιλος και ίσως εκεί να οφείλεται η αμφιθυμία που εσύ διέκρινες και εγώ δεν την βλέπω...

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ said...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΑΘΗΝΑΙ 10.12.2008


http://makelio.blogspot.com/2009/03/blog-post_7841.html